Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu

Nastava-laboratorij i praksa + ispitni rok u svibnju

Dragi studenti,

nadam se da ste svi ok, i da uredno izvršavate Vaše akademske obaveze, ali u ležernijem tonu. Kako ste već vjerovatno čuli u medijima , od ponedjeljka 11. svibnja počinju laboratorijske vježbe i prakse te će se one održavati uz pridržavanja svih epidemioloških mjera.  Kroz nekoliko dana ćemo Vam tu, kroz  pojedine kolegije ili na Odjelnu stranicu staviti popis termina i grupa po kojima ćete sudjelovati na vježbama. ( Kada objavimo popis,molim da se meni i predmetnim nastavnicima jave kolege koji nisu u mogućnosti prisustvovati vježbama kako biste taj dio odradili na neki drugi način.-(znamo da su neki otišli kući, te se nadamo da će ukinuti propusnice kako biste mogli doći,).

2. dio obavijesti odnosi se na odgođeni travanjski ispitni rok. Taj rok će se održati u zadnjem tjednu svibnja (25.-29.)

U prilogu je popis kolegija koji su bili otvoreni za taj rok... Ukoliko neki kolegij nije naveden molim da javite. Također kad objavim popis termina kako bismo skratili vrijeme ja ću sve prijavljene iz 4.mj već ubaciti u rok,a vi ćete se moći do 3 dana ranije odjaviti ili meni javiti da Vas maknem s roka  (da se ne zatrpavamo mailovima).

Predmet

Fiziologija akvatičkih organizama

 

Zaštita vodenih sustava

 

Matematika

 

Ribolov i okoliš

 

Zaštita bilja

 

Osnove genetike

 

Bolesti i zaštita akvatičkih organizama

 

Biometrika i znanstvene metode

 

Anatomija i fiziologija domaćih životinja

 

Maslinarstvo i uljarstvo

 

Prijetnje vodenim ekosustavima

 

Temelji uzgoja bilja

 

Oceanologija i limnologija

 

Osnove fiziologije s ishranom bilja

 

Numeričke metode analize podataka

 

Osnove kemije (PZT)

 

Osnove ekologije

 

 

Theme picker