Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu

Svečani prijam studenata diplomskog studija Mediteranska poljoprivreda

Novi međusveučilišni diplomski studijski program „Mediteranska poljoprivreda“ čiji je nositelj Sveučilište u Zagrebu, a izvođač Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet u suradnji sa Sveučilištem u Zadru započinje s izvođenjem nastave 4.10.2021.

Svečani prijam studenata prve godine diplomskog studija Mediteranska poljoprivreda održat će se u ponedjeljak, 4.10.2021. s početkom u 12.00 sati u Maloj vijećnici Agronomskog fakulteta, VI. paviljon.

Nakon svečanog prijama, studentima usmjerenja Vinogradarstvo, vinarstvo i voćarstvo te Povrćarstvo, aromatično, ljekovito i ukrasno bilje započet će nastava u 13 sati prema predviđenom rasporedu koji su studenti primili e-mailom.

Nastava na diplomskom studiju Mediteranska poljoprivreda održavati će se kontaktno u turnusima u skladu s Odlukom RH o načinu izvođenja nastave u uvjetima bolesti COVID-19 i uputi Ministarstva znanosti i obrazovanja  .pdf, uz obveznu primjenu svih važećih epidemioloških mjera i uputa Stožera civilne zaštite RH i preporukama HZJZ-a.

Tijekom prisustvovanja predavanjima, seminarima i vježbama u prostorima Fakulteta obvezno je nošenje zaštitne maske.