Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu

UPIS U VIŠU GODINU STUDIJA - DOPUNA

UPIS U VIŠU GODINU STUDIJA - DOPUNA

Odluka o izmjenama uvjeta upisa u višu godinu studija objavljena je u Studentskom kutku na web stranicama.

Studenti koji su položili sve ispite i ostvarili sve propisano studijskim programom mogu doći na upis idući tjedan u tajništvo. Na upis je potrebno donijeti indeks, uplatnicu iz koje se vidi da su plaćeni troškovi upisnine od 100 kuna, te ispuniti prijavni list (koji se nalazi ispred ulaza u tajništvo).

Za studente koji nisu položili sve ispite i/ili ostvarili sve propisano studijskim programom, naknadno će biti stavljena obavijest o početku upisa u višu godinu. 

 

Radno vrijeme tajništva sa studentima tijekom listopada 2012.:

pon, sri, pet:   9-12  i  13-15:30

ut, čet: 9-12

 

Redoviti studenti koji su prikupili 55 ECTS-a, koji uključuju i uvjete, te su im upisane sve ocjene u indeks, mogu doći na upis u višu godinu studija od 9. do 12. listopada. Na upis trebaju donijeti indeks, dokaz o uplati 100 kuna upisnine i ispunjen prijavni list.

Izvanredni studenti koji su prikupili 45 ECTS-a, koji uključuju i uvjete, te su im upisane sve ocjene u indeks, mogu doći na upis u višu godinu studija od 9. do 12. listopada. Na upis trebaju donijeti indeks, dokaz o uplati 100 kuna upisnine, dokaz o uplati školarine za zimski semestar (3685 kn) i ispunjen prijavni list.

Za redovite studenti koji nisu prikupili 55 ECTS-a, te izvanredne koji nisu prikupili 45 ECTS, naknadno će biti stavljena obavijest o početku upisa u višu godinu studija.