Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu

Poziv na završnu konferenciju projekta MEDITERATRI (HRZZ), Zadar 2023

Poštovani kolegice i kolege,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na završnu konferenciju projekta „Neonikotinoidi i bakar u mediteranskoj poljoprivredi – učinci na neciljanu faunu beskralježnjaka kroz trofičke interakcije (MEDITERATRI, HRZZ UIP 2017-05-1046)“, koja će se održati u ponedjeljak 22. svibnja 2023., na Dan biološke raznolikosti, u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru, s početkom u 10:00 sati.

Cilj MEDITERATRI projekta je unaprijediti znanja o biološkoj raznolikosti poljoprivrednih ekosustava i hranidbenim odnosima beskralježnjaka, te koristima koje nam pružaju u biološkoj zaštiti biljaka i doprinosu održavanju zdravih i održivih ekosustava.

Upoznajte istraživače i suradnike projekta MEDITERATRI te gospodarstvenike koji su nam pomogli u provođenju istraživanja i saznajte s kojim smo se izazovima suočavali te koje smo rezultate ostvarili tijekom trajanja projekta, te prigodnim predavanjima obilježimo Dan biološke raznolikosti.

Konferencija se održava u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru, Ulica Mihovila Pavlinovića  1,  te se može pratiti i putem poveznice

 https://meduza.carnet.hr/index.php/media/watch/33919

Molim Vas, iskažite svoj interes za sudjelovanjem na konferenciji putem navedene poveznice do 18.5.2023.:

https://docs.google.com/forms/d/1jMzA7SL0yu2pQ0AAXrFiifY029MsS33aXpvK0oalS0I/edit?hl=hr

U slučaju bilo kakvih pitanja, slobodno nam se obratite putem e-maila:

slucija@biol.pmf.hr i tkos@unizd.hr

Veselimo se vašem dolasku!

Srdačan pozdrav,

MEDITERATRI tim