Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu
TAJNIŠTVO - UPISI

TAJNIŠTVO - UPISI

Upis redovnih i izvanrednih studenata koji su ostvarili pravo na upis na temelju rezultata državne mature vrši se svakoga dana u tajništvu Odjela od 9 do 12 i od 13 do 15 sati. Zadnji dan za upis u ljetnom roku je utorak, 24. srpnja. Osobe koje ne dođu na upis u ljetnom roku, gube pravo upisa na ovaj studij u ovoj akademskoj godini.

Za upis u jesenskom roku za izvanredne studente na temelju razredbenog postupka ostalo je 16 slobodnih mjesta. Prijave se primaju od 20. do 27. kolovoza u tajništvu Odjela.
Pročitaj više
TAJNIŠTVO - UPISI
TAJNIŠTVO

TAJNIŠTVO

Počele su prijave za ispite u jesenskom ispitnom roku. Ispitni rok traje od 1. - 30. rujna. Ispiti se prijavljuju putem ISVU Studomata, najkasnije 6 dana prije ispita. Raspored ispita za sve studijske godine može se vidjeti ovdje.
Pročitaj više
TAJNIŠTVO
TAJNIŠTVO

TAJNIŠTVO

Upisi u prvu godinu izvanrednog jednopredmetnog preddiplomskog sveučilišnog studija Primijenjene ekologije u poljoprivredi u ljetnom roku obavljat će se od 11. 7. do 16. 7. 2012., radnim danom od 9 do 12 sati i od 13 do 15 sati, u tajništvu Odjela za Odjela za ekologiju, agronomiju i akvakulturu (Zadar, Obala kralja Petra Krešimira IV br. 2). Rang lista.
Pročitaj više
TAJNIŠTVO
TAJNIŠTVO

TAJNIŠTVO

Zbog velikih vrućina koje uzrokuju otežano održavanje ispita u učionici u DHM-u, nastavnici će nastojati premjestiti ispite u prostore koji imaju osigurane bolje uvjete ili promijeniti termin kako bi ispit bio održan u doba dana kada su vrućine manje. Molimo studente da redovito prate obavijesti na webu odjela i u svom inboxu, radi obavijesti o promjeni lokacije, a moguće i termina održavanja svakog pojedinog ispita. Zahvaljujemo na razumijevanju.
Pročitaj više
TAJNIŠTVO
12