Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu
TERMINI ISPITA - IZVANREDNI ISPITNI ROK - DOPUNA

TERMINI ISPITA - IZVANREDNI ISPITNI ROK - DOPUNA

ČETVRTAK, 4. listopada:

9:00 Opća pedologija i Ishrana bilja

12:00 Osnove botanike

15:00 Mikrobiologija, Ljekovito bilje i Osnove fiziologije bilja


PETAK, 5. listopada:

8:00 Matematika

13:00 Biokemija i Osnove kemije

15:30 Osnove biologije i Zaštita zdravlja (u uredu kod Elektre)


Za predmet Osnove zoologije javiti se asistentu Tomislavu Šariću radi dogovora (tel. 302-508).
Pročitaj više
TERMINI ISPITA - IZVANREDNI ISPITNI ROK - DOPUNA
UPIS U VIŠU GODINU STUDIJA - DOPUNA

UPIS U VIŠU GODINU STUDIJA - DOPUNA

Odluka o izmjenama uvjeta upisa u višu godinu studija objavljena je u Studentskom kutku na web stranicama.

Studenti koji su položili sve ispite i ostvarili sve propisano studijskim programom mogu doći na upis idući tjedan u tajništvo. Na upis je potrebno donijeti indeks, uplatnicu iz koje se vidi da su plaćeni troškovi upisnine od 100 kuna, te ispuniti prijavni list (koji se nalazi ispred ulaza u tajništvo).

Za studente koji nisu položili sve ispite i/ili ostvarili sve propisano studijskim programom, naknadno će biti stavljena obavijest o početku upisa u višu godinu.Radno vrijeme tajništva sa studentima tijekom listopada 2012.:

pon, sri, pet: 9-12 i 13-15:30

ut, čet: 9-12
Redoviti studenti koji su prikupili 55 ECTS-a, koji uključuju i uvjete, te su im upisane sve ocjene u indeks, mogu doći na upis u višu godinu studija od 9. do 12. listopada. Na upis trebaju donijeti indeks, dokaz o uplati 100 kuna upisnine i ispunjen prijavni list.
Izvanredni studenti koji su prikupili 45 ECTS-a, koji uključuju i uvjete, te su im upisane sve ocjene u indeks, mogu doći na upis u višu godinu studija od 9. do 12. listopada. Na upis trebaju donijeti indeks, dokaz o uplati 100 kuna upisnine, dokaz o uplati školarine za zimski semestar (3685 kn) i ispunjen prijavni list.
Za redovite studenti koji nisu prikupili 55 ECTS-a, te izvanredne koji nisu prikupili 45 ECTS, naknadno će biti stavljena obavijest o početku upisa u višu godinu studija.
Pročitaj više
UPIS U VIŠU GODINU STUDIJA - DOPUNA
POČETAK NASTAVE

POČETAK NASTAVE

Na Odjelu za ekologiju, agronomiju i akvakulturu početak nastave:

- za studente 1. godine: 9. 10.

- za studente 2. godine: 10.10.

- za studente 3. godine: obavijest će biti stavljena idući tjedan, kada stigne obavjest o početku korištenja nove učionice, koju će koristiti studenti treće godine.

Vrijeme i mjesto susreta s Rektorom za studente prve godine (brucošima) i pročelnicima Odjela objavit će se na naslovnici službenih web stranica Sveučilišta.
Pročitaj više
POČETAK NASTAVE
PROZIVKA ZA UPIS NA REDOVNI STUDIJ

PROZIVKA ZA UPIS NA REDOVNI STUDIJ

U ponedjeljak, 1. listopada 2012. održat će se prozivka za upis na 1. godinu jednopredmetnih preddiplomskih studija Sveučilišta u Zadru. Na studiju Primjenjene ekologije u poljoprivredi ostala su 2 slobodna mjesta nakon završetka jesenskog roka (upis kroz NISPV-u sustav). Prozivka počinje u 14:30 ispred vrata tajništva Odjela za ekologiju, agronomiju i akvakulturu (Obala kralja Petra Krešimira IV, 2, podrum). Opširnije.
Pročitaj više
PROZIVKA ZA UPIS NA REDOVNI STUDIJ
CENTAR ZA STRANE JEZIKE

CENTAR ZA STRANE JEZIKE

Obavijest o upisu stranog jezika u Centru za strane jezike:Upisi stranog jezika se vrše od 9. do 16. listopada 2012. od 8 do 16 sati.


Studenti prve godine su dužni predočiti svjedodžbu četvrtog razreda
srednje škole.

Upis za sve strane jezike vrši se u Centru za strane jezike, Obala Kralja
Petra Krešimira IV. br. 2, u potkrovlju zgrade soba 1511
Studenti svih odjela upisuju se u Centru za strane jezike

U slučaju spriječenosti, studenta mogu upisati i druge osobe uz predodžbu
indeksa dotičnog studenta, a u iznimnim situacijama studenti se mogu
upisati i telefonom (023 200 711). Nakon isteka upisnog
roka studenti se više neće moći upisati.
Pročitaj više
CENTAR ZA STRANE JEZIKE
TAJNIŠTVO

TAJNIŠTVO

U četvrtak 27. 9. i petak 28. 9. tajništvo radi sa studentima od 13 do 15 sati. Obavijest o početku upisa u višu godinu studija bit će stavljena idući tjedan na web.
Pročitaj više
TAJNIŠTVO
TAJNIŠTVO - IZVANREDNI ISPITNI ROK

TAJNIŠTVO - IZVANREDNI ISPITNI ROK

Studenti Odjela za ekologiju, agronomiju i akvakulturu koji su zainteresirani za izvanredni ispitni rok u prvom tjednu listopada, trebaju se doći upisati na ispitnu listu koja se nalazi na oglasnoj ploči. Svaki student može izaći samo na 1 ispit u izvanrednom roku, što se ne odnosi na ispite iz stranog jezika (na kojeg se izlazi prema odluci Centra za strane jezike).
Prijaviti se mogu samo studenti koji su prijavili ispit (na kojeg žele ponovo izaći) u zadnjem ispitnom terminu u rujnu.
Studenti se mogu upisati na listu i na način da tajnici pošalju e-mail s nazivom predmeta kojeg žele prijaviti. Prijave se primaju najkasnije do ponedjeljka 1. 10. do 10 sati. Nakon toga će liste biti povučene s oglasne ploče i upis više neće biti moguć. Raspored ispita će biti objavljen u ponedjeljak poslijepodne na web stranicama odjela.

Pročelnik:
Prof. dr. sc. Jozo Rogošić
Pročitaj više
TAJNIŠTVO - IZVANREDNI ISPITNI ROK
First8182838486888990Last