Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu

Obavijesti

LJEKOVITO BILJE

LJEKOVITO BILJE

Rezultate kolokvija održanog 8. lipnja možete vidjeti ovdje. 13. lipnja od 14 do 16 sati je drugi kolokvij. Nakon kolokvija studenti Milin, Čirjak i Mijolović trebaju odraditi dodatne sadržaje koji su im zadani na terenskoj nastavi. Studenti Buljat i Potočnjak mogu doći ponoviti kolokvij.
Pročitaj više
LJEKOVITO BILJE
Predavanje Dr. Ellen Collisson

Predavanje Dr. Ellen Collisson

Pozivamo vas na znanstveno-stručno predavanje Ptičja gripa i SARS: iskustva virologa sa izbijajućim zarazama na sučelju ljudi i životinja. Predavanje će održati Dr. Ellen Collisson, profesorica Western University of Health Sciences, Pomona, USA. Predavanje će se održati u svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru 6. lipnja 2012. s početkom u 12:00 sati.
Pročitaj više
Predavanje Dr. Ellen Collisson
SASTANAK SVIH STUDENATA

SASTANAK SVIH STUDENATA

Pozivaju se studenti prve i druge godine studija Primijenjene ekologije u poljoprivredi na sastanak s pročelnikom i voditeljem stručne prakse u četvrtak, 31. svibnja u 11 sati u učionici DHM. Teme sastanka su terenska nastava i stručna praksa. Molimo studente da prije dolaska pročitaju Pravilnik o stručnoj praksi.
Pročitaj više
SASTANAK SVIH STUDENATA
PRAKTIČNA NASTAVA

PRAKTIČNA NASTAVA

Praktična nastava za studente prve i druge godine održat će se u ponedjeljak 4. lipnja 2012. Organiziranim prijevozom kreće se iz Zadra u 8 sati ujutro s parkirališta u Novom kampusu, na cjelodnevnu nastavu na terenu u Centru za samoodrživost u Velikoj Plani u Lici. Povratak je u večernjim satima, a predviđen je ručak za sve studente. Praktična nastava je obavezna za redovite studente prve i druge godine. Izvanredni studenti mogu ići na praktičnu nastavu ako žele, te se u tom slučaju moraju prijaviti u tajništvo radi rezervacije smještaja u autobusu najkasnije do ponedjeljka 28. svibnja. Redovni studenti su obavezni potvrditi svoje sudjelovanje na nastavi prijavom u tajništvo, također do ponedjeljka 28. svibnja. Prijava se može napraviti e-mailom, telefonom ili osobnim dolaskom.
Pročitaj više
PRAKTIČNA NASTAVA
First8384858687889092